X

خرید و اجاره دستگاه پالس اکسیمتر نوزاد در تهران و کرج

اجاره دستگاه پالس اکسیمتر نوزاد

دستگاه پالس اکسیمتر نوزاد برای بررسی سطح اکسیژن خون و ضربان نبض نوزادان مورد استفاده قرار می گیرد. 

جهت اجاره پالس اکسیمتر نوزاد در کرج و تهران می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

سلامت نوین
سلامت نوین

اجاره دستگاه پالس اکسیمتر نوزاد در کرج و تهران

اجاره دستگاه پالس اکسیمتر نوزاد در کرج و تهران برای رفع نیازهای بیماران در مناطق و محدوده های مختلف شهر کرج و تهران به صورت روزانه و ماهانه انجام می شود. مسئله ی مهمی که باید در این مورد به آن توجه داشته باشید این است که با توجه به این که این دستگاه در مدل های مختلف ساخته می شود شما می توانید با توجه به نوع بیماری یکی از مدل ها را برای اجاره انتخاب کنید. 

دستگاه پالس اکسیمتر

برای استعلام اجاره دستگاه پالس اکسیمتر انگشتی در تهران و کرج با سلامت نوین تماس بگیرید.

دستگاه پالس اکسی متر نوزاد چیست؟

پالس اکسیمتر به عنوان یکی از روش های غیرتهاجمی می باشد که شما به واسطه ی استفاده از آن می توانید میزان اکسیژن رسانی هموگلوبین نوزاد را کنترل و بررسی کنید. در رابطه با نحوه ی کارکرد این دستگاه باید گفت که اول باید یک حسگر را بر روی بخش نازکی از بدن نوزاد قرار دهید.

در این موارد معمولاً نوک انگشت و یا لاله گوش و در مورد نوزادان بر روی پای آن ها قرار داده خواهد شد. بعد از آن نور را با دو طول موج متفاوت از طریق نوزاد به ردیاب نوری منتقل می شود. تغییر جذب در هر یک از طول موج ها اندازه گیری و امکان تعیین میزان جذب ناشی از ضربان خون شریانی را به تنهایی، بدون احتساب خون وریدی، پوست، استخوان، ماهیچه، چربی و لاک ناخن فراهم می کند. 

دستگاه پالس اکسیمتر (NIRS) قابلیت اندازه گیری هموگلوبین اکسیژن دار و هموگلوبین بدون اکسیژن را دارد. در رابطه با اجزای تشکیل دهنده ی این دستگاه باید بگوییم که این دستگاه متشکل از مانیتور و پروب پالس اکسیمتر می باشد.

انواع دستگاه پالس اکسی متر نوزاد

پالس اکسیمتر انگشتی

پالس اکسیمتر انگشتی به عنوان یکی از رایج ترین نوع این مدل می باشد. شما می توانید این دستگاه را به هر جایی که دوست دارید منتقل کنید.

حتی شما می توانید از این دستگاه در منازل، بخش تریاژ، اورژانس بیمارستان‌ ها و... استفاده کنید. از دیگر مشخصات این دستگاه می توان به گیره ای که برای قرار گرفتن بر روی انگشت وجود دارد اشاره کرد.

صفحه ی نمایش بر روی خود گیره قرار می گیرد به واسطه ی آن می تواند مقدار درصد اشباع اکسیژن خون را نشان دهد.

پالس اکسیمتر دستی

پالس اکسیمتر دستی بیشترین کاربرد را برای استفاده توسط پزشکان دارند و در محیط هایی مختلفی اعم از بخش‌ های بستری و اتاق احیا مورد استفاده قرار می گیرند.

در مورد این دستگاه باید گفت که این دستگاه نمایشگری بر روی گیره وجود ندارد و می تواند اطلاعات مورد نیاز پزشکان را از حسگر توسط سیم به دستگاه مرکزی منتقل کند. 

پالس اکسیمتر جنینی

برای این که بتوانید از سلامتی کودک خود مطمئن شوید اکسیمتر معمولی ممکن است مناسب برای استفاده نباشد. پالس اکسیمتر جنینی مجهز به یک پروب می باشد که شما باید آن را بر روی سر نوزاد قرار دهید.

انجام این کار کمک می کند تا از طریق گذر اشعه های نور از جمجمه، میزان اکسیژن را دریافت کند. این عمل بر روی پای نوزاد نیز قابل انجام است.

خرید و اجاره دستگاه پالس اکسیمتر نوزاد در تهران و کرج

ویژگی های پالس اکسی متر

  • خواندن SpO2 اندازه گیری میزان اکسیژن در خون شما (هر پالس اکسیمتری این ویژگی را دارد زیرا این اصلی ترین چیزی است که برای اندازه گیری طراحی شده است)
  • ضربان نبض تعداد دفعاتی که قلب شما در دقیقه می‌ زند. در اکثر پالس اکسی‌ مترها این عدد به‌ عنوان یک عدد نمایش داده می‌ شود اما می‌ تواند به شکل یک نمودار میله‌ ای یا شکل موج پلتیسموگرافی باشد.
  • شاخص پرفیوژن معمولا فقط پالس اکسیمترهای گرانتر این ویژگی را دارند. این نسبت خون ضربان دار به خون غیر ضربان را در انگشت شما اندازه گیری می کند و به عنوان نشانه ای از قدرت جریان خون شما استفاده می شود. 
  • جهت نمایش برخی از پالس اکسی مترها به شما این امکان را می دهند که نمایشگر را بچرخانید تا زمانی که دستگاه روی انگشت شما قرار دارد خواندن آن آسان تر باشد.
  • صفحه نمایش OLED اکثر دستگاه ها دارای صفحه نمایش LCD اولیه هستند اما تعداد انگشت شماری صفحه نمایش OLED کمی پیشرفته تر دارند.

نحوه استفاده موثر از پالس اکسی متر نوزاد

  • پیش از این که بخواهید از این دستگاه استفاده کنید باید دستان خود را بشویید. (نکته ی مهمی که در این مورد وجود دارد این است که به هیچ عنوان نباید انگشتی که می‌ خواهید استفاده کنید لاک یا ناخن کاذب روی آن باشد.)
  • دستتان در لمس گرم است در این موارد بهتر است اول بنشینید و اجازه دهید حدود پنج دقیقه روی سینه‌ تان بماند و بعد از آن پالس اکسیمتر را روشن کنید.
  • گیره های در نظر گرفته شده برای پالس اکسیمتر را بر روی انگشت اشاره و یا انگشت وسط خود متصل، تا زمانی که قرائت ها بر روی صفحه ظاهر شود صبر کنید.
  • در مواردی که اعداد روی نمایشگر تغییر نکردند و به میانگین ثابت رسیدند خوانش های خود را ثبت کنید.
  • اگر تا به حال با خواندن هایی مواجه شدید که کمی غیرعادی به نظر می رسند پیش از تکرار مراحل استراحت کنید.

به وجود آمدن چه مشکلاتی می تواند سبب ایجاد اختلال در ثبت نتیجه نمایشگر پالس شود؟

  • در مواردی که حسگرهای دستگاه را در محل مناسب قرار ندهید.
  • وجود داشتن مشکلات مختلفی مانند لاک روی ناخن و یا رطوبت
  • اختلالات عروقی 
  • افرادی که فشار خون بالا و یا پایین دارند.
  • حرارت غیر عادی بافت
  • تابش مستقیم نور خورشید به پروب
  • بیمارانی که دچار فیستول وریدی باشد.
  • آنمی 
  • تمیز نبودن سطح گیرنده سنسور


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید