اگر قصد اجاره پمپ انفوزیون در کرج و تهران را دارید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
پمپ انفوزیون چیست؟
پمپ سرم اینفیوژن (پمپ پریستالتیک) جهت انتقال مایعات، دارو و خون با برنامه ریزی دقیق به بدن مورد استفاده قرار می گیرد. در زمان تزریق سرم در منزل نیروی جاذبه منجر به وارد شدن مایع به بدن بیمار می شود. دستگاه پمپ انفوزیون که وزنی حدود 2 کیلوگرم دارد شرایط متفاوتی دارد. با توجه به این که پمپ های سرم مختلفی در بازار وجود دارد که قابلیت های متعددی دارند. استفاده از هر یک با توجه به شرایط بیمار و نیاز به چندین دارو نوع پمپ سرم هم تغییر خواهد کرد.
پمپ سرم که متشکل از یک کیسه مخزن، لوله و سرنگ می باشد اجاره پمپ سرم در مواردی گزینه ی مناسبی می باشد که باید داروها با دوز مشخص و به صورت دقیق و آهسته به بیمار برسد.
انواع پمپ انفوزیون
- پمپ تغذیه روده ای: پمپی جهت رساندن مواد مغذی مایع و داروها به دستگاه گوارش بیمار می باشد.
- پمپ PCA: پمپ PCA به گونه ای طراحی شده است که در عین رساندن داروی بی حسی به بدن این امکان را به بیمار فراهم می کند تا در صورت نیاز خودشان بتوانند مقدار کنترل شده ای از دارو را به خودشان تزریق کنند.
- پمپ انسولین: پمپ انسولین جهت رساندن انسولین به بیماران دیابتی مورد استفاده قرار می گیرد. این مدل گزینه ی مناسبی برای استفاده در منزل می باشد.
با توجه به این که پمپ دارای عملکردهای تنظیم می باشد به صورت زیر انجام می شود.
- فشار انسداد
- شدت تغذیه
- مقادیر توان عملیاتی
- انتخاب مارک سرنگ
- راه اندازی پیشرفته که برای کالیبره کردن سرنگ، تغییر مقادیر پیش فرض سیستم و تنظیم زمان سیستم استفاده می شود.
پمپ سرنگ برای دوز با دقت بالا داروها در طول درمان انفوزیون طراحی شده است. در اتاق های عمل، احیا، بخش های قلب و عروق، در بخش مراقبت های ویژه استفاده می شود.
می توان از دو سرنگ با حجم 5 تا 50 میلی لیتر استفاده کرد.
اجاره دستگاه پمپ انفوزیون
پمپ انفوزیون، دستگاهی برای تزریق کردن سیالات به بدن بیمار می باشد و برای تزریق کردن مایعات و با استفاده از این پمپ به انجام فرآیند درمانی و یا تشخیصی کمک می کنند چون تزریق مایعات را به صورت دقیق انجام می دهد. استفاده از این پمپ در مراکز درمانی، بیمارستان ها و آمبولانس ها کاربرد بسیار زیادی دارد. در صورتی که قصد استفاده از آن در منزل را داشته باشید می توانید نسبت به اجاره دستگاه پمپ انفوزیون اقدام کنید.
طراحی در نظر گرفته شده برای پمپ انفوزیون به گونه ای می باشد که دقت بالایی هنگام انجام تزریق دارد و در تزریق داروهای قلبی عروقی، شیمی درمانی، تزریق خون و بی حسی اپیدورال پیوسته مورد استفاده قرار می گیرد.
میزان تزریقی که توسط این پمپ انجام می شود از 1 سی سی تا 450 سی سی می باشد. اجاره ی این دستگاه برای افرادی که از نظر مالی مشکل دارند گزینه ی مناسبی می باشد. جهت اطلاع از تعرفه ی در نظر گرفته شده برای اجاره می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.
اجاره پمپ سرم در چه مواردی گزینه ی مناسبی می باشد؟
- بعد از انجام تعدادی از عمل های جراحی برخی از افراد نیاز دارند که به صورت پیوسته داروهای خاصی را با دوز مشخص و در زمان های خاصی دریافت کنند.
- بیماران بخش های ICU و CCU (نیاز به دریافت آهسته و تدریجی دارو را دارند.)
- بیماران کلیوی
- تزریق داروهای شیمی درمانی (به صورت تدریجی و با دقت بالا انجام شوند.)
- بیماران قلبی نیز که نیاز به تنظیم ضربان قلب دارند.
نکات مهمی که باید در مورد پمپ سرم انفوزیون بدانید.
- در صورت جابجایی پمپ سرم به هیچ عنوان نباید از قسمت سرنگ و یا بلانچر آن را جا به جا کنید.
- به هیچ عنوان نباید در هنگام استفاده از پمپ سرم از رابط استفاده شود.
- بهتر است پمپ سرم در محل های کاملاً خشک قرار داده شود.
- در مواردی که قرار است نسبت به تمیز کردن پمپ سرم اقدام کنید نباید بر روی قسمت های آلارم و لامپ های نشانگر فشاری وارد شود.
- پیش از تمیز کردن دستگاه باید آن را کاملاً خاموش کرده و از برق جدا کنید.
- از تینر یا الکل برای تمیز کردن پمپ استفاده نکنید.
- پمپ سرم را در محلی دور از مواد قابل اشتعال نگهداری کنید.
- در مواردی که دستگاه دچار ضربه شده است نیاز است تا تایید سلامت کامل دستگاه توسط متخصصین از استفاده ی مجدد خودداری کنید.
- از غوطه ور نمودن پمپ سرنگ داخل آب جدا خودداری کنید.
هزینه اجاره دستگاه پمپ انفوزیون
قیمت اجاره پمپ سرم با توجه به 2 پارامتر مهم اعم از امکانات دستگاه پمپ سرم و مدت زمان اجاره پمپ سرم تعیین می شود. جهت اطلاع از تعرفه های در نظر گرفته شده می توانید با همکاران ما در مجموعه سلامت نوین ارتباط برقرار کنید.
نحوه تنظیم قطرات پمپ انفوزیون
وجود ویژگی Blous این امکان را برای افراد فراهم می کند تا بتوانید در حین تزریق و بدون توقف حجم کوچکی از دارو را با سرعت زیاد و با فشار به بیمار تزریق کنید. در مورد تنظیم سرعت تزریق باید بگوییم که انجام آن به صورت زیر انجام می شود.
- VOLUME TO BE INFUSED (VB): در این مورد امکان در نظر گرفتن حجم و دوز نهایی دارو برای دستگاه وجود دارد. وجود این ویژگی کمک می کند تا وقتی حجم یا دوز مورد نظر تزریق شد دستگاه خود به خود متوقف شده و آلارم بزند.
- KEEP VEIN OPEN (KVO): هر زمان که تزریق به هر مشکل متوقف شود برای جلوگیری از انسداد سر سوزن و نیز بسته شدن رگ مقدار کمی دارو به بیمار با سرعت بسیار کم تزریق می شود.
- (SBS) STEP BY STEP: وجود این ویژگی برای مواردی می باشد که قرار باشد دارویی را در نوبت های مختلف و با حجم ها و سرعت های یکسان به بیمار تزریق و حجم کل را مشاهده کنید.