تعرفه ویزیت روانپزشک در منزل

(09128601231)(09129611307) تلفن همراه
ویزیت روانپزشک در منزل

ویزیت روانپزشک در منزل یکی دیگر از خدمات ارائه شده در سلامت نوین می باشد که انجام این کار برعهده متخصص روانشناس می باشد و بر نحوه ی عملکرد افراد در سنین مختلف و روابطشان متمرکز می باشد. در برخی از موارد ممکن است افراد در طول زندگی خود نگرانی های عاطفی، شغلی، اجتماعی، مدرسه و… داشته باشند و همین مسئله باعث می شود تا بر روند زندگی افراد تأثیرگذار باشد.

سلامت نوین
سلامت نوین

گاهی اوقات ممکن است افراد به خاطر مشکلات و اختلالات روانی دچار مشکلات مختلف شوند و حتی برخی از این مشکلات ممکن است به خاطر مشکلات ژنتیکی و مادرزادی به وجود بیاید. این نوع از مسائل به گونه ای می باشند که هیچ روش درمانی برای درمان مشکلات روانی وجود ندارد و همه ی آن‌ ها نیاز به درمان تخصصی تحت نظر پزشک دارند. با توجه به این که این درمان به نسبت دیگر درمان ها برای مدت طولانی تری طول می کشند و نیاز است به صورت پیوسته باشند و ممکن است برای برخی از بیماران خسته‌ کننده باشد و یا این که دسترسی همیشگی به پزشک برای این افراد غیرممکن است. زمانی که از این مشکلات رنج می برید و نمی توانید در رفت و آمد باشید می توانید از خدمات ویزیت روانپزشک در منزل استفاده کنید. شما می توانید به صورت شبانه روزی و در هر ساعتی از شبانه روز از خدمات ویزیت پزشک در منزل استفاده کنید.

هزینه روانپزشک در منزل

هزینه روانپزشک در منزل همانند دیگر خدمات با توجه به تعرفه ی تعیین شده توسط وزرات بهداشت تعیین می شود. در مواردی که نیاز باشد زمانی که تحت درمان قرار دارید در صورت تجویز پزشک از خدمات تزریقات در منزل استفاده کنید هزینه ی مربوط به انجام تزریقات به صورت جداگانه تعیین می شود. به همین خاطر بهتر است جهت اطلاع از تعرفه ی استفاده از خدمات درمانی با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

روانشناس در منزل

روانشناس به عنوان یک مشاوره می باشد و اجازه دارد برای درمان بیمار خود از خدمات گفتار درمانی در منزل، روانکاوی و دیگر تکنیک های روانشناسی استفاده کند. به هیچ عنوان نیاز نیست برای درمان مشکلات روحی و روانی خود ترس و استرس داشته باشید. قطعاً تمام افراد در برخی از مراحل زندگی خود به خاطر فشارهای عصبی، مشکلات روانی ورشکستی و… دچار مشکلات روانی می شوند. در این مواقع بهتر با استفاده از خدمات ویزیت روانشناس در منزل به خودتان کمک کنید تا میزان استرس و فشار شما کاهش پیدا کند. بعد از پایان مراحل مربوط به درمان شما می توانید بعد از مشاوره با روانکاو و بازیابی قدرت تسلط بر اوضاع با عزت نفس و مناسب با دیگر افراد ارتباط برقرار کنید.

در چه مواردی نیاز به استفاده از خدمات ویزیت پزشک روانشناس در منزل دارید؟

اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که به خاطر مشکلاتی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم دچار مشکل شده اید بهتر است از خدمات ویزیت پزشک روانشناسی استفاده کنید تا مشکل به وجود آمده برطرف شود.

  • افرادی که درگیر مصرف مواد مخدر هستند.
  • در صورت بیش فعال بودن کودکان و بزرگسالان 
  • شنیدن صداهایی که دیگر افراد نمی شنوند.
  • اختلال دو قطبی، اسکیزوفرنی
  • استرس و ترس بعد از وقوع سانحه
  • اختلالات اضطرابی
  • توهمات ترسناک
  • افکار خودکشی
  • افسردگی شدید
  • روان گسیختگی
  • حمله پانیک

روانپزشک با استفاده از چه روش‌ هایی درمان می‌ کند؟

هر زمان که فکر کردید که دچار مشکلات غیر قابل برطرف شدن هستید که بر روی روند عادی زندگی شما تأثیرگذار باشد بهتر است از یک دکتر روانپزشک در این زمینه کمک بگیرید. روانپزشکی که قرار است به شما کمک کند دارای مهارت و اجازه ارزیابی تاثیرات مشکلات روانی بر روح و جسم افراد متقاضی را دارد. روانشناس ها که به درمان آسیب های وارد به روح و روان افراد کمک می کنند برای درمان های جسمی و روحی از روش های مختلفی اعم از روان درمانی، مداخلات روانی اجتماعی، گفتار درمانی، تجویز دارو، شک درمانی با تشنج الکتریکی (ECT) استفاده می کند.

روانپزشک کودک در منزل

در مواردی نیاز است که از خدمات روانپزشک کودک در منزل استفاده کنید که کودک شما دچار مشکلاتی مختلفی اعم از بیش فعالی باشند. با توجه به این که بیش فعالی کودکان یکی از شایع ترین مشکلاتی می باشد که در کودکان دیده می شود و دلیل این موضوع به خاطر این است که والدین نمی توانند به خاطر مشغله ی کاری به کودکان خود رسیدگی کنند. زمانی که نمی توانید به خاطر مشکلات به کودک خود رسیده داشته باشید بهتر است با استخدام پرستار کودک در منزل به کودک خود کمک کنند.

مزایای ویزیت روانپزشک در منزل

  • دریافت خدمات درمانی در منزل 
  • نیاز نیست برای استفاده از خدمات درمانی در محیط‌ های شلوغ مثل مترو، اتوبوس و… حضور پیدا کنید.
  • امکان حضور دیگر افراد خانواده در جلسه مشاوره در صورت نیاز وجود دارد.
  • عدم انتظار در صف های طولانی
  • انتخاب روز و ساعت مشاوره با توجه به برنامه کاری 
  • عدم نیاز به صرف هزینه زیاد برای ملاقات با روانپزشک

وظایف روانپزشک در منزل

  • در برخی از موارد در صورتی که فرد بعد از مراجعه مشاور به منزل نیاز به جلسات بیشتری برای مشاوره داشته باشد، روانپزشک برنامه ی مناسبی را برای مشاوره برای بیمار در نظر می گیرد.
  • دریافت مشاور برای انجام توانبخشی در برخی از موارد خاص برای افراد انجام می شود و بهتر است در این موارد با دیگر اعضای خانواده ی بیمار مشورت شود.
  • در مواردی که فرد بیمار به خاطر بیماری و اختلال حاد نیاز به استفاده از داروهای خاص با تجویز پزشک دارند بهتر است مشاور کنترل این درمان را در نظر بگیرد و تأکیدهای مورد نیاز برای زمان مصرف داروها به اعضای خانواده ی بیمار اعلام کند.
  • در صورتی که بیمار از مشکلاتی مانند مانیا و یا افسردگی حاد و مزمن رنج می برند به غیر از مصرف دارو باید از جلسات مشاوره استفاده کند تا بتوانند بهبود پیدا کنند.
  • استفاده ی طولانی مدت دارو برای افراد عوارضی را در پی دارد. به همین خاطر بهتر است فرد به خاطر عادت و وابستگی به یک دارو در مدت زمان زیادی آن ها را به کار می برد، اطلاعات لازم را در اختیار بیماران قرار دهد و نحوه مداوای این اختلال و طول استفاده از دارو را به بیماران اطلاع دهد.
  •  توصیه می کنیم تمرینات مهم و مورد نیاز به بیماران آموزش داده شود تا بتوانند مهارت های اجتماعی مورد نیاز را کسب کرده و در ارتباطات خود آن ها در نظر بگیرند.
  • به بیماران کمک می کنند تا بتوانند نسبت به کنترل کردن فشارهای روانی و کاهش دادن آن اقدام کنند.

در چه مواردی باید روند درمان به اتمام برسد؟

در مواردی می توان تشخیص داد که روند درمان در نظر گرفته شده برای بیمار به درستی انجام شده است که به سوالاتی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم جواب مثبت دهد.

  1. آیا زندگی بیمار به سمت و سوی درست تغییر پیدا کرده است یا خیر؟ (مسائل مربوط به کار، خانه و زندگی اجتماعی خود)
  2. آیا بیمار اهدافی را که خود و روانشناس برای او تعیین کرده است را کسب کرده اید؟
  3. آیا درمان در نظر گرفته شده شما را به چالش می کشد یا خیر؟
  4. آیا احساس می کنید که شروع به درک بهتر خود می کنید؟
  5. آیا بعد از طی روند درمان اعتماد به نفس و قدرت بیشتری برای برقراری ارتباط با دیگران دارید؟
  6. آیا روابط شما بهتر شده است یا خیر؟

برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که زمانی روند درمان بیمار قطع می شود که شرایط بیمار بهتر شده باشد. در حالت ایده آل زمانی که بیمار و مشاور تأیید کنید که به اهداف خود در این راستا دست پیدا کرده اید روانشناس می تواند روند درمان را قطع کند. در برخی از موارد ترک درمان می تواند دشوار باشد ولی باید به این نکته ی مهم توجه داشته باشید که رابطه درمانی یک پیوند قوی و به اتمام رسیدن آن می تواند یک ضرر باشد. در این موارد بهتر است با مشاور خود مشورت کنید.



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید